Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Предизвикателствата пред имотния пазар в Пловдив и Стара Загора след COVID-19

Темата ще се разисква на онлайн дискусията на Imoti.net на 5 октомври, от 14:15 часа и ще се излъчи на сайта на Imoti.net

Предизвикателствата пред имотния пазар в Пловдив и Стара Загора след COVID-19

Снимка: Investor Media Group

Водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net продължава да търси експертно мнение за развитието на имотния пазар в отделните региони на страната  чрез поредица от онлайн дискусии. Предстои онлайн дискусия, посветена на Пловдив и Стара Загора, която ще се проведе на 5 октомври, от 14:15 часа, и ще се излъчва на живо в сайта на Imoti.net.

Експерти от различни сектори ще анализират пред какви предизвикателства се изправя имотният пазар в Пловдив и Стара Загора след COVID-19. Анна Димитрова от агенция „Омега-А“ ще даде актуални данни за състоянието на сектора в Пловдив и Стара Загора през деветмесечието на годината и ще очертае тенденциите до края на 2020.

Какво се случва на пазара на индустриални имоти и складови площи в Пловдив и Стара Загора ще уточни Атанас Ласков от БГСКЛАД. Даниела Иванова, началник отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“, Пощенска банка, ще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране. Как се развива новото строителство в двата града ще анализира Мартин Драгоев, мениджър инвестиции и продажби в Галакси Инвестмънт груп – член на Национална асоциация на строителните предприемачи.

Модератор на онлайн дискусията на тема „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти в Пловдив, Стара Загора и региона“ ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Серията онлайн дискусии са част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bg, Money.bg, „Мениджър“ и „Градът Медиа Груп“.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от България
Регионалният министър: Алепу е огледало на държавата